over mij

Wat leuk dat jullie wat meer over mij willen weten! Ik zal mij eens voorstellen. Ik ben Tamara Bertels. Een fotograaf uit Delft. Ik ben getrouwd in 2016 met mijn jeugdliefde en ondertussen moeder van twee enthousiaste meiden. Ik ben opgegroeid in Rotterdam, maar woon ondertussen al jaren in Delft. De stad heeft mijn hart veroverd. Ik houd van de oude architectuur van de stad en de gezelligheid van de Beestenmarkt.

Ik maak vaak de opmerking tegen mijn klanten dat ik blij ben dat ik fotograaf ben zodat ik niet voor de lens hoef te staan. Ik herken echt wel de ongemakken die erbij horen. Maar uiteindelijk sta ik zelf ook vaak voor de camera, omdat ik het zo mooi vond om momenten in een tastbaar beeld vast te leggen. En dan vooral met mijn kinderen en mijn man. En ook ik sta vaak een beetje onhandig te doen met mijn handen en hoop ik zo dat ik niet ‘nep hoef te lachen’. Maar met mijn kinderen moet ik vaak wel echt lachen. Altijd fijn om van die wandelende comedians bij mij te hebben.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie en mijn kindjes. En als ik geen kindjes om mij heen heb, lees ik graag een boek. Het liefst een thriller, non fictie of boeken over persoonlijke ontwikkeling. Ik ga graag hardlopen. En dit vind ik extra leuk als het tijdens zonsondergang is. Ik houd echt van de lucht met zonsondergang. Ik heb een enorme liefde voor Schotland en Ierland en zou hier het liefst elk jaar wel weer heen willen. Je zou bijna verwachten dat mijn Engels dan goed zou zijn, maar daar heb ik geen talent voor mee gekregen. Toch weet ik mij wel altijd wel verstaanbaar te maken. Tenminste dat hoop ik. Mijn kinderen hebben minder met dit land, maar zijn wel fan van de Ardennen. Daar gaan we dan wel weer bijna elk jaar naar toe.

Ik ben een betaalbare en professionele fotograaf. Wat ik mijn klanten gun, is dat zij ongedwongen op de foto mogen. Ze plezier beleven aan het moment. Ik ben te boeken als newborn fotograaf, voor zwangerschapsshoot, bruiloften en voor kleine ondernemers. Heb je interesse in een shoot, je mag mij altijd vrijblijvend mailen met vragen over de shoot. Mijn e-mailadres is: info@tamarabertels.nl of neem contact met mij op via de contactpagina!