Personal branding

Personal branding

Ben jij een startende ondernemer of heb jij beeldmateriaal nodig voor je bestaande bedrijf? Dan is een zakelijke fotoshoot wat voor jou! Foto’s geven altijd meer informatie over je onderneming. Het maakt je website af of geeft een sfeerbeeld aan flyer. Met de foto’s brengen we het verhaal van jouw bedrijf in beeld.

Vooraf  aan de fotoshoot
We hebben voorafgaand aan de shoot contact over jouw onderneming. Tijdens het gesprek bespreken we wat jouw onderneming uniek maakt  en welk beeld wil jij uitdragen. We bespreken wat jouw werkzaamheden inhoud en hoe jij je dag invult. Ik maak aan de hand van deze informatie een moodboard en die bespreken we een dag voor de shoot nog een keer. Na de aanbetaling van 25% staat de datum voor de shoot gereserveerd.

Tijdens de shoot:
Het doel is om een beelden te krijgen die meer vertellen over jouw product of dienst. Ik volg zoveel mogelijk het proces van de dag. Heb je bepaalde producten die jouw onderneming een identiteit geven, dan breng ik dat ook met plezier in beeld! Dit kunnen producten zijn met een logo, een laptop of een camera. Ook wordt er aan de locatie gedacht. Ben jij vooral bezig met eten, dan houden we de fotoshoot in de keuken. Maar dit kan natuurlijk afgewisseld worden met andere locaties die jou als persoon of als ondernemer kenmerken.

Na de shoot:
Binnen twee weken ontvang je de factuur voor het resterende bedrag. Na betaling van de factuur ontvang je uiterlijk binnen twee weken de foto’s in hoge resolutie en op web formaat.

Investering

De prijs is 490 euro voor 2 uur fotografie.
Dit is inclusief:

  • Een kennismakingsgesprek met een uitgewerkt moodboard
  • Binnen enkele dagen een sneak preview
  • De best bewerkte foto’s
  • Een tot twee locaties naar keuze.

Nu boeken

 

Alleen productfotografie?
Neem dan contact met mij op zodat ik een pakket op maat aan kan bieden!