Trouwen

Trouwen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Alle voorbereidingen gaan beginnen! Op de dag zelf zullen jullie zoveel mooie en emotionele momenten gaan beleven. Ze zeggen dat je op de trouwdag geleefd wordt. En daarom leg ik met veel plezier alle momenten vast zoals ze zijn. Zodat jullie na jullie trouwdag nog lekker in de trouwbubbel kunnen zitten en de dag kunnen herbeleven!

Ik vind het belangrijk om zo ongedwongen en ontspannen de foto’s te maken. Ik ben een rustige fotograaf en zal vooral op de achtergrond aanwezig zijn. zodat ik de foto’s zo kan maken wat uniek is aan jullie bruiloft: jullie liefde voor elkaar en de gasten die hier enorm van mee genieten.

Ik vind het zo mooi aan een trouwdag dat jullie de liefde vieren, maar ook dat jullie een gezamenlijke herinnering krijgen met al jullie dierbaren. En dat is zo waardevol om dat mooi in beeld te krijgen. Mail mij gerust met de vraag of jullie trouwdag nog vrij is! Als jullie al ideeën hebben over hoe jullie dag eruit gaat zien, zet dat ook gerust in de mail! Het is jullie dag en ik wil aan jullie wensen voldoen!

Ik ben flexibel en per uur te boeken.

Ja, dit wil ik! 

Voor
Je kan mij mailen om te kijken of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag. Als we een match zijn, plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek wil ik graag jullie beter leren kennen en sowieso jullie verhaal horen. Ook hoor ik graag wat jullie belangrijk vinden voor de foto’s voor jullie trouwdag. Als we daarna nog steeds een klik hebben, ontvangen jullie de factuur voor de aanbetaling en de algemene voorwaarden. Wanneer aan beiden voldaan is, staat de datum gereserveerd.  Drie weken voor jullie trouwdag neem ik nog een keer contact op.

Tijdens
Ik ben een onopvallende fotograaf die rondloopt op jullie dag. Ik wil jullie dag verhalend in beeld brengen, zodat wanneer jullie terug kijken op de foto’s, jullie echt weer zien hoe jullie dag was. Alle liefdevolle emoties, de gebeurtenissen, de familie en vrienden, zodat het echt jullie unieke fotoreportage is.

Na
Binnen 48 uur ontvangen jullie een online galerij met daarin 10 foto’s voor een sneak preview. De factuur volgt. Ik lever de foto’s af wanneer de factuur betaald is.

 

Investering 

Het tarief voor een bruidsreportage is 172 euro per uur.

  • Een kennismakingsgesprek via Teams of zoom.
  • Binnen 48 uur een sneak preview met de hoogtepunten van jullie dag
  • Online Galerij om het aan jullie familie en vrienden te laten zien
  • De beste foto’s in hoge resolutie via Wetransfer
  • bij zes uur of meer aan fotografie worden de foto’s geleverd op houten USB stick

Tarief is exclusief reiskosten. De reiskosten zijn 0,27 cent per kilometer vanaf 2622EX