Zwangerschap

Wat is het toch mooi dat jouw lichaam een heel klein mensje kan maken!

Gefeliciteerd! Wat leuk dat er een klein mens in je buik groeit. Zwanger zijn is een heel mooi moment in het leven, al kan het voelen alsof het heel lang duurt. Vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt en je leven even helemaal op zijn kop staat, tot aan de vervelende kwaaltjes, tot de o zo schattige babykleertjes uitzoeken.

Met veel liefde leg ik jouw mooie buik en krachtige lichaam vast, zodat je altijd een aandenken hebt aan de tijd dat je zwanger bent en om te weten waar jouw lichaam toe in staat is. Mijn zwangerschapsshoot zijn krachtig, vrouwelijk, puur en oprecht. Je kan ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan, maar het kan ook met je partner of broertje of zusje,

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 30 – 34 weken zwanger bent. Dan is je buik mooi zichtbaar en voel je je zelf vaak nog goed. De reportage kan binnen of buiten plaatsvinden. Voorafgaand aan de shoot hebben we contact over wat jullie wensen zijn.

Ja, dit wil ik!

Voorafgaan aan de shoot:

Je kan mij mailen om een datum te reserveren. Het beste is om de datum tussen de 30 – 34 weken vast te leggen. Ik zal contact opnemen om te bespreken op welke locatie jullie de fotoshoot willen houden. En jullie ontvangen de brochure met de tips en mijn verdere werkwijze voor de fotoshoot.
De datum is definitief nadat er een aanbetaling is gedaan van 25%.

Tijdens de shoot

De shoot kan binnen of buiten zijn. Dat hangt af van jullie voorkeur.  Er is een mogelijkheid voor een kledingwissel als je dit graag wil. De shoot zal tussen een uur tot anderhalf uur duren. Ik vind het ook belangrijk dat het een leuke ervaring voor jou is om een fotoshoot te doen en dat je je op en top vrouwelijk voelt. Ik wil er een gezellige shoot van maken met een leuk praatje en zal ondertussen wat aansturing geven. Maar zal ook de momenten nemen om het heel vrij te laten.

Na de fotoshoot:

Binnen een week ontvang je een online galerij met een sneak peak. Binnen zes weken heb ik de foto’s bewerkt en ontvangen jullie de foto’s via Wetransfer.

Investering

  • €285 voor anderhalf uur fotografie
  • inclusief alle best bewerkte foto’s

Nu boeken